Julemærkehjemmene x Lollys Laundry

 • California Julemærke Sweatshirt

  Julemærkehjemmene x Lollys Laundry

  Unisex sweatshirt

  Sweatshirt 
 • Tote Bag

  Julemærkehjemmene x Lollys Laundry Mulepose

  Tote Bag 

Ny kollektion skal hjælpe børn til bedre trivsel

Sammen med Julemærkehjemmene lancerer vi et fælles initiativ for at sætte fokus på børn trivsel

Vi vil gøre en forskel for børn, der er ensomme, er blevet mobbet eller på anden måde mistrives.

Derfor lancerer vi to styles - en sweatshirt og en tote bag. Motivet på begge er inspireret af det første Julemærke fra 1904. Overskuddet fra salget går ubeskåret til børnene på Julemærkehjemmene.

Et design som rækker over 100 år tilbage

For Lollys Laundrys stifter og designer Kamilla Byriel er det ikke nyt at være engageret i velgørenhed, og det at bruge sin stemme og netværk til at sætte fokus på Julemærkehjemmenes arbejde falder hende helt naturligt. Hun er ambassadør for Røde Kors’ Klub 100 og Gadens børn, så derfor kom dette samarbejde naturligt i spil, da Julemærkehjemmene tog kontakt til hende.

”Det er en oprigtig lyst til at gøre en forskel sammen med mit team og ambassadørerne på Julemærkehjemmene. Man skal kunne se, at det er et samarbejde, så tanken har været at kombinere Lollys Laundrys visuelle identitet med den lange historie om Julemærkehjemmene.” 

”Lollys Laundry har fået frie tøjler til at designe, og vi har taget udgangspunkt i det første Julemærke fra 1904. Vi vil gerne fortælle historien om, at Julemærkehjemmene har hjulpet børn i mere end 100 år. I alt har mere end 80.000 børn fået hjælp på et Julemærkehjem, og vi vil gerne bidrage til, at endnu flere børn får denne enestående mulighed til at se på sig selv og livet med nye øjne”, siger Kamilla Byriel.

”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Lollys Laundry. Det har stor betydning, at en modevirksomhed støtter os, ikke kun med et konkret beløb men også ved at skabe opmærksomhed om vores arbejde for at få børn til at trives. På den måde kan vi komme i dialog med flere danske kvinder,” siger Katrine Svarre Müller, chef for kommunikation og strategiske partnerskaber i Julemærkefonden.